top of page
IMG_3651.webp

To 12-årige drenge stjal deres fars Tesla og kørte 60 kilometer uden skade på autopilot

IMG_3652.webp

Af Chagi Peti

4 min - 26/01/24

To 12-årige drenge har skabt overskrifter efter at have stjålet deres fars Tesla og kørt 58 kilometer på autopilot uden at forårsage skade. Hændelsen, der fandt sted [indsæt dato og sted], har vakt stor opmærksomhed på sociale medier og rejser spørgsmål om sikkerhed og børneansvar.

 

Ifølge rapporter lykkedes det de to unge drenge at få fat i deres faders Tesla Model 3 og begynde deres utrolige rejse, der strakte sig over en betydelig afstand af 58 kilometer. Trods deres unge alder formåede bilens autopilotfunktion at opretholde en sikker kurs, hvilket forhindrede eventuelle ulykker på vejen.

Begivenheden tog en yderligere drejning, da flere videoer af det utrolige kørsels eventyr blev delt på TikTok. Disse videoer hurtigt spredt sig på sociale medier og tiltrak en betydelig mængde opmærksomhed, før de blev taget ned af platformen.

De berørte myndigheder og bilfabrikanten Tesla har endnu ikke udsendt officielle erklæringer om hændelsen. Det forventes dog, at en undersøgelse vil blive indledt for at fastslå, hvordan de to unge drenge formåede at tage kontrollen over bilen og navigere gennem trafikken uden at forårsage skade.

Forældre og samfundet som helhed er blevet mindet om vigtigheden af at holde mobilnøglerne utilgængelige for børn og sikre, at sikkerhedsforanstaltninger er i højeste prioritet, når det kommer til køretøjer.

Hændelsen har sat fokus på behovet for øget opmærksomhed omkring børns adgang til teknologi og transportmidler samt vigtigheden af at integrere sikkerhedsforanstaltninger i moderne køretøjer.

image.png
bottom of page